Bregje Smulders2021-11-20T17:55:32+00:00

<< Terug naar team

Bregje Smulders

Door Roel & Corné ben ik uitgenodigd om Team 295 te versterken. Mijn naam is Bregje Smulders. Ik ben blij en trots dat ik Team 295 mag komen versterken als loper. En kijk er naar uit om samen met het team het avontuur aan te gaan.

Na meerdere halve en ook een hele marathon gelopen te hebben. En daarnaast de Nijmeegse vierdaagse gelopen en de Alpe d’Huez beklommen, kan ik straks ook de Roparun van mijn bucket list afstrepen. Dat geeft een fijn gevoel.

Een fijn gevoel is ook wat ik de mensen met kanker nog gun. Ik vind de slogan van Roparun erg mooi omschreven; ‘Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer toegevoegd kunnen worden aan het leven.’ Met mijn deelname aan Roparun 2022 hoop ik een bijdrage te kunnen leveren aan het verbeteren van de zorg voor kankerpatiënten. Dit doe ik door geld in te zamelen hiervoor.

Mijn deelname zal daarin alleen niet genoeg zijn. Daarom vraag ik jullie steun door ons te sponsoren. Dat kun je doen door op mijn naam te klikken op de site van Team 295. Je bijdrage is voor het goede doel. Dat waardeer ik enorm. Alvast hartelijk dank.

Sportieve groet,

Bregje