Hans van den Bersselaar2020-10-05T11:50:47+00:00

<< Terug naar team

Hans van den Bersselaar

Ik ben Hans van den Bersselaar, 55 jaar jong. Ik ben geboren in Udenhout en woon vanaf mijn trouwen in Oisterwijk. Ik ben 33 jaar de man van Arianne, 25 jaar de papa van Lotte en de opa van Dané en Lune.  En ja ik ben de oom van teamlid Jos.

Ik werk als Groepscontroller bij Andus Group in Vianen. Mocht je interesse hebben in wat Andus allemaal doet verwijs ik naar www.andusgroup.com.

Hardlopen is eigenlijk al vanaf mijn studie de manier om “in control” te blijven met name in verband met mijn bourgondische levensstijl. Ik vind alles eigenlijk wel leuk, van een rustige duurloop tot aan een stevige interval training en van een 10 km wedstrijdje tot aan een marathon.

Zo ben ik in 2017 in New York geweest om mijn loopmaatje te begeleiden tijdens haar eerste marathon.  Dit was samen met onze partners een dusdanig leuke ervaring dat we de komende jaren wat meer van dit soort korte “vakanties” willen gaan boeken. Ik hoop binnenkort leuke tips van jullie te mogen ontvangen.

Het leukste vind ik het lopen in een groepje. Daarom ben ik lid van zowel Volg Oisterwijk als Taxandria Atletiek om op deze wijze voldoende mogelijkheden te hebben om bij een groepje aan te sluiten. De mogelijkheid om aan te sluiten bij Team295 voor de Roparun is natuurlijk van de buitencategorie. Dit is mij in 2019 heel goed bevallen.

Sportieve groet

Hans