Jos van den Bersselaar2022-02-12T18:53:38+00:00

<< Terug naar team

Jos van den Bersselaar

Om mezelf verder voor te stellen..

Ik ben Jos van den Bersselaar, 38 jaar oud. Ik woon in Oisterwijk en kom daar net als mijn vrouw oorspronkelijk ook vandaan. We zijn inmiddels 8 jaar getrouwd en hebben 2 hele mooie jongens van 9 en 11. De jongste zie je op de foto van mijn laatst gelopen (14e) marathon in Gent .

Sinds 2017 ben ik met 2 partners mijn eigen bedrijf begonnen, Footprint. Dit is een combinatie tussen een administratiekantoor en interim bureau. Voor mij een heel logische combinatie vanuit mijn achtergrond op grote financiële afdelingen, maar redelijk uniek in de markt. Met inmiddels totaal 12 personen groeien we goed door.

Vroeger heb ik al voetbal gespeeld. Totdat ik rond mijn 20e in aanraking kwam met hardlopen via een oom die ‘Rotterdam’ ging doen. Na wat wedstrijdjes had ik de smaak te pakken en ging ik naast bij een meer recreatieve loopgroep ook bij een atletiekvereniging Taxandria trainen en was het voetbal afgelopen. Hardlopen was veel beter te combineren met een internationale carrière. Na zo’n 7-8 jaar op redelijk niveau trainen en wedstrijden lopen, heb ik toen gekozen voor de carrière en mijn gezin. Maar met nog 3 a 4 trainingen per week ben ik natuurlijk nog steeds redelijk fanatiek.

Mijn mooiste tocht was toen ik net samen was met mijn huidige vrouw. Samen zijn we naar (uiteindelijk) Goes gelopen vanuit Oisterwijk. We deden dit in 3 dagen. De ene lopen, de ander fietsen. In totaal was dit ruim 100 km in 3 dagen voor mij, maar wat super om zo samen te zijn.

Heel hoog op mijn hardloop-bucketlist staan de reggae marathon in Jamaica. De Roparun is voor mij de tweede keer.

 

Jos