Karin Ketelaars – Wouters2022-10-09T20:34:21+00:00

<< terug naar team

Sportmasseur

Ik ben Karin Ketelaars-Wouters, 57 jaar en getrouwd met Wim. We wonen in Moergestel en hebben drie kinderen.

Ik ben als looptrainer actief bij Taxandria Atletiek in Oisterwijk en heb een praktijk voor Sportmassage in Moergestel. In mijn praktijk behandel ik niet alleen sporters met blessures, maar masseer ik vooral mensen die soepel willen blijven bewegen (sporten). Natuurlijk vooral lopers! Daarnaast geef ik ook stoelmassages.

Ik heb zelf loopervaring met wedstrijdafstanden als (halve) marathons en ten miles. De laatste jaren loop ik vooral voor de gezelligheid, vaak met een groepje loopvrienden in een wedstrijd en niet meer voor een snelle eindtijd.

Ik houd ervan mensen zowel letterlijk als figuurlijk in beweging te zetten.

Dit doe ik zowel als looptrainer en sportmasseur als ook in mijn werk op het Schakelcollege Tilburg. Dit is een school voor nieuwkomers in Nederland (12-18 jaar), die nog onvoldoende de Nederlandse taal beheersen om naar het regulier voortgezet onderwijs te kunnen. Op deze school werk ik als ondersteuningscoördinator, mentor en docent Nederlands.

Door mijn bijdrage te leveren als sportmasseur bij team 295 voor de Roparun hoop ik een bijdrage te leveren aan het goede doel en de lopers te kunnen ondersteunen om zo gezond en fit mogelijk over de eindstreep te kunnen komen. Het lijkt me een enorme uitdaging en ik heb er zin in!

Karin