Marloes van den Bersselaar2020-09-30T12:23:21+00:00

<< terug naar team

Marloes van den Bersselaar

Mijn naam is Marloes van den Bersselaar-van de Wiel, 39 jaar. Samen met mijn man Jos van den Bersselaar en onze jongens Emiel (9 jaar) en Lauran (7 jaar) woon ik met veel plezier in Oisterwijk waar ik geboren en getogen ben. Bij ons gezin horen ook onze twee honden Bobbie en Lilly. Sporten en buiten zijn is erg belangrijk voor me en ik geniet er enorm van dat we dit als gezin samen kunnen doen. Ons weekend begint altijd sportief bij Taxandria, ik sluit op zaterdagochtend aan bij de loopgroep en de jongens gaan naar atletiek. We zijn vaak in het bos te vinden voor een wandeling. Met onze pup Lilly ga ik wekelijks naar training, nu nog gericht op gehoorzaamheid en met als uiteindelijk doel behendigheid training en wie weet ooit ook wedstrijden.

Toen ik op mijn 18e stopte met klassiek ballet zocht ik een nieuwe sport, na van alles geprobeerd te hebben kwam ik erachter dat hardlopen die ideale sport voor me is. Perfect om aan mijn conditie te werken en ik kan gaan wanneer ik wil. Naast zelf hardlopen heb ik twee teams begeleid tijdens de Hart van Brabantloop (estafetteloop), zat ik in de organisatie van de Marathon van Oisterwijk en heb ik heb een aantal jaren een bijdrage geleverd aan de organisatie van de Vennenloop waar ik nu nog steeds de taak van vrijwilliger op me neem.

Naast alle sportieve activiteiten vind ik het belangrijk om sociaal betrokken te zijn en een maatschappelijke bijdrage te leveren. Dit doe ik door op school te helpen, als vrijwilliger bij Kindervakantiewerk Wonderland een groep kinderen te begeleiden en regelmatig op bezoek te gaan bij ouderen van wie de sociale kring niet zo groot is.

Met in achtergrond in organisatiepsychologie vervul ik de rol van Learning & Development specialist bij Rabobank. Naast het bedenken en ontwikkelen van leeroplossingen sta ik graag voor de groep om mijn ideeën en kennis te delen hoe je projecten en processen efficiënt en gestructureerd in kunt richten.

Toen de kans zich voordeed om mee te doen met de Roparun, heb ik meteen ja gezegd. Helaas hebben meerdere mensen in mijn omgeving de strijd tegen kanker aan moeten gaan en helaas niet voor ieder met een goede afloop. Voor mij komt met de Roparun veel samen wat ik belangrijk vind, een bijdrage leveren aan een goed doel op een sportieve manier en samen met mijn man. Dit wordt een bijzondere ervaring!

Marloes