Patrick de Regt2023-12-22T18:50:24+00:00

<< Terug naar team

Patrick de Regt

Hoi allen

Ik ben Patrick de Regt, 56 jaar, 2 kids Sanne en Jorrit van 29 en 27. Sinds een jaar de trotse opa van Lovi. Sinds 2 jaar een lieve partner Nicole en daarom sinds kort wonende in Loon op Zand. Ruim 37 jaar werkzaam bij de politie. Hobby’s zijn oa whisky, mijn auto en de Formule 1. Ik ga graag in de wereld een race bewonderen. Verder hebben Nicole en ik de hobby van kamperen en genieten met de grote G. We leven maar 1 keer. Ook ik ben in mijn omgeving mensen kwijtgeraakt. In 2022 heb ik mijn vader af moeten geven aan deze K ziekte. Ik heb altijd veel gesport. Kracht, hardlopen, mountainbike etc. Sinds 2011 echter een chronische hernia en dus e.e.a. is anders geworden. Ben veel gaan wandelen(uren loopband sportschool). In 2004 de opleiding sportmassage gedaan. Dit naast mijn werk. In 2011 eerste ervaring met de Roparun. Top. Emotioneel. 3 jaar mee geweest. Verslavend. Sinds 2013 als masseur jaarlijks ook een ander goede doel begeleidt, Ride 4 Kids. 8 sessies meegegaan en als masseur en wandelaar dit ondersteunt.  Nu vraagt Frank mij weer mee te gaan. Tja. Doen. Ik ga ervoor.

 

Grtz Patrick