Roel Bertens2022-09-10T12:16:59+00:00

<< Terug naar team

Roel Bertens

Ik ben Roel Bertens, 63 jaar en getrouwd met Harriëtte. Ik ben reeds 49 jaar werkzaam in het opticiensvak geweest, en nu ben ik vervroegd met pensioen gegaan. Samen met mijn vrouw hebben we een tweeling van 32 jaar, een zoon en een dochter. Twee schitterende kleindochters en een kleinzoon van onze dochter.

Ik ben als loper betrokken geraakt bij de Loopgroep van de Wever door mijn vrouw Harriëtte, die al 19 jaar werkzaam is als vrijwilligster op afdeling Appel van de Hazelaar (jong Dementerenden). Zodoende heb ik daardoor ook Anja Dusee leren kennen, en ben zo bij de Loopgroep van de Wever terecht gekomen.

Ik heb in 2014 met Team de wever de Roparun vanuit Hamburg gelopen, en dit was een verschrikkelijk mooie ervaring, na enkele marathons en vele halve marathons en 10 miles en trails te hebben gelopen. Daarna 5 aaneengesloten jaren van Parijs naar Rotterdam. En in 2020 en 2021 mocht het feest helaas niet doorgaan na het uitbreken van de pandemie Corona. Het doel is voor mij om komende Roparun weer met een leuk en enthousiast team een enorme prestatie neer te zetten, die ons als we weer langs de Daniel Den Hoed kliniek lopen, en daarna over de finishlijn in Rotterdam gaan een geweldige voldoening zal geven. Ik ga dit jaar mee als TC en begeleider op het kamp, en kan me e.v.t. inzetten als reserveloper bij blessures tijdens de loop, ik zal graag mijn steentje bijdragen om zo geld in te zamelen voor het goede doel van de Roparun. Iedereen kent wel iemand in zijn familie, vrienden en of kennissenkring die met deze verschrikkelijke ziekte kanker te maken heeft.

Graag wil ik iedereen hierbij oproepen om geld in te zamelen en te doneren op Team 295 van de Wever, rekening nummer  NL89RABO0123639018

Ik ben Penningmeester  en Teamcaptain en tevens webmaster van stichting Roparun team 295, en hoop dus vele donaties te ontvangen.

Met sportieve groet,
Roel Bertens