Roel Bertens2024-01-20T10:10:59+00:00

<< Terug naar team

Roel Bertens

(mede) oprichter van Team 295 voorheen Team de Wever samen met Bart Bertens en Joost van Haasteren, die ons helaas ontvallen is op 6 november 2019 aan deze ongeneeslijke ziekte. Hij mocht slechts 40 jaar worden. Ik ben 64 jaar jong en getrouwd met Harriëtte. Ik ben reeds 46 jaar werkzaam in het opticiensvak geweest, en ben vervroegd met pensioen gegaan. Samen met mijn vrouw hebben we een tweeling van 33 jaar, een zoon en een dochter. Twee schitterende kleindochters en een kleinzoon van onze dochter.

Ik heb in 2014 met Team de wever de Roparun vanuit Hamburg gelopen, en dit was een verschrikkelijk mooie ervaring, na enkele marathons en vele halve marathons en 10 miles en trails te hebben gelopen. Daarna 5 aaneengesloten jaren van Parijs naar Rotterdam. En in 2020  mocht het feest helaas niet doorgaan na het uitbreken van de pandemie Corona. In 2023 en 2024 zijn we met de Roparun in Nederland gebleven, met start locatie Enschede. Het doel is voor mij om komende Roparun weer met een leuk en enthousiast team een enorme prestatie neer te zetten, die ons als we weer langs de Daniel Den Hoed kliniek lopen, en daarna over de finishlijn in Rotterdam gaan een geweldige voldoening zal geven. Ik ga dit jaar weer mee als loper en ik zal graag mijn steentje bijdragen om zo geld in te zamelen voor het goede doel van de Roparun. Iedereen kent wel iemand in zijn familie, vrienden en of kennissenkring die met deze verschrikkelijke ziekte kanker te maken heeft.

Graag wil ik iedereen hierbij oproepen om geld te doneren op Stichting Team 295, rekening nummer NL 89 RABO 0123639018

Ik ben penningmeester, loper, teamcaptain en tevens webmaster van stichting Roparun team 295, en hoop dus vele donaties te ontvangen.

Met sportieve groet,
Roel Bertens