Roel Bertens2021-10-22T16:18:21+00:00

<< Terug naar team

Roel Bertens

Ik ben Roel Bertens, 62 jaar en getrouwd met Harriëtte. Ik ben reeds 48 jaar werkzaam in het opticiensvak, en nu als opticien contactlensspecialist bij Oogwereld Egbers in Goirle. Samen met mijn vrouw hebben we een tweeling van 31 jaar, een zoon en een dochter. Twee schitterende kleindochters en een kleinzoon van onze dochter.

Ik ben als loper betrokken geraakt bij de Loopgroep van de Wever door mijn vrouw Harriëtte, die al 18 jaar werkzaam is als vrijwilligster op afdeling Appel van de Hazelaar (jong Dementerenden). Zodoende heb ik daardoor ook Anja Dusee leren kennen, en ben zo bij de Loopgroep van de Wever terecht gekomen.

Ik heb in 2014 met Team de wever de Roparun vanuit Hamburg gelopen, en dit was een verschrikkelijk mooie ervaring, na enkele marathons en vele halve marathons en 10 miles en trails te hebben gelopen. Daarna 5 aaneengesloten jaren van Parijs naar Rotterdam. En in 2020 en 2021 mocht het feest helaas niet doorgaan na het uitbreken van de pandemie Corona. Het doel is voor mij om komende Roparun weer met een leuk en enthousiast team een enorme prestatie neer te zetten, die ons als we weer langs de Daniel Den Hoed kliniek lopen, en daarna over de finishlijn in Rotterdam gaan een geweldige voldoening zal geven. Ik wil door weer mee te lopen graag mijn steentje bijdragen om zo geld in te zamelen voor het goede doel van de Roparun. Iedereen kent wel iemand in zijn familie, vrienden en of kennissenkring die met deze verschrikkelijke ziekte kanker te maken heeft.

Graag wil ik iedereen hierbij oproepen om geld in te zamelen en te doneren op Team 295 van de Wever, rekening nummer  NL89RABO0123639018

Ik ben penningmeester  en loper en tevens webmaster van stichting Roparun team 295, en hoop dus vele donaties te ontvangen.

Met sportieve groet,
Roel Bertens